Ενοικιαση Αυτοκινητου Ανδρος

Ειδικές Προσφορές (01/01 → 04/06)

Ενοικιαση Αυτοκινητων Ανδρος

Ανδρος Ενοικιαση Αυτοκινητου

Ανδρος Ενοικιαση Αυτοκινητων

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ανδρος

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ανδρος
Mini Economy Automatic (A3)
Chevrolet Spark Automatic

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ανδρος

Ανδρος Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη

Ανδρος Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα

Ανδρος Ενοικιασεις Αυτοκινητων

Ενοικιαση Αυτοκινητου Ανδρος

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ανδρος
Large Hatchback Automatic (D3)
Ford Focus Automatic

Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη Ανδρος

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ανδρος Ελλαδα

Ανδρος Ενοικιαση Αυτοκινητου για Ελευθερες Μετακινησεις

Η Άνδρος, το βορειότερο νησί των Κυκλάδων, βρίσκεται νοτιοανατολικά της Εύβοιας και συνδέεται με την ηπειρωτική Ελλάδα ακτοπλοϊκώς μέσω της Ραφήνας.

Το κύριο λιμάνι του νησιού είναι το Λιμάνι Γαυρίου, ενώ πολύ κοντά σ’ αυτό βρίσκεται το λιμάνι-μαρίνα στο Μπατσί όπου φθάνουν ιδιωτικά σκάφη. Στα ανατολικά του νησιού υπάρχει το λιμάνι-μαρίνα Άνδρου και το λιμάνι Κορθίου, όπου δένουν ιδιωτικά και αλιευτικά σκάφη.

Η Άνδρος είναι μοναδικό σε φυσικές ομορφιές νησί, με σπουδαίο πολιτισμό και μεγάλο πλεονέκτημα το γεγονός ότι είναι το κοντινότερο στην Αττική νησί των Κυκλάδων.

Παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Imperial Car Rental από το λιμάνι στο Γαύριο και εξερευνήστε την Άνδρο με άνεση και ασφάλεια.

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ανδρος Τιμες

Το ενοικιαζόμενο όχημα από την Imperial Car Rental θα σας πάει σε όλα τα μέρη αυτού του καταπράσινου νησιού με τις εύφορες κοιλάδες, τους πλούσιους ελαιώνες και αμπελώνες στα βαθμιδωτά άνδηρά του, τους αγρούς και τους κήπους του.

Το όνομα του νησιού προέρχεται από τον στρατηγό Άνδρο του βασιλιά της Κρήτης Ραδάμανθυ, κάτι που αποδεικνύει ότι η Άνδρος διετέλεσε υπό Κρητική κυριαρχία, όπως και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου.

Λόγω της θέσης της, η Άνδρος υπήρξε στρατηγικό σημείο σχεδόν σε όλες τις ιστορικές περιόδους.

Ανασκαφές στο ακρωτήριο Στρόφιλα αποκάλυψαν την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, πυκνά δομημένη προϊστορική πόλη που ανήκει στην τελική Νεολιθική Περίοδο (4.500–3.300π.Χ.), με ψηλά κτήρια και πλήθος βραχογραφιών. Ο οικισμός έχει χαρακτηρισθεί ως ο σημαντικότερος αυτής της περιόδου και ο καλύτερα διατηρημένος στο Αιγαίο.

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ανδρος Χωρις Πιστωτικη

Λίγο νοτιότερα έχει αποκαλυφθεί ένας από τους καλύτερα σωζόμενους στην Ελλάδα οικισμούς της Γεωμετρικής περιόδου (900-700π.Χ.), ο οικισμός της Ζαγοράς στο Ζαγανάρι.

Ευρήματα από την εποχή του χαλκού υπάρχουν στην περιοχή της Πλάκας (νοτιότερα της Ζαγοράς), καθώς και στην Υψηλή στο Απρόβατο, που είναι επισκέψιμος αρχαιολογικός χώρος.

Κατά την κλασική αρχαιότητα, πρωτεύουσα της Άνδρου ήταν η ευημερούσα Παλαιόπολη, με 50 οικισμούς γύρω της.

Χάρη στην ενοικίαση αυτοκινήτου από την Imperial Car Rental, μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους του νησιού.

Ελλαδα Ανδρος Ενοικιασεις Αυτοκινητων

Η Άνδρος είναι γνωστή και για τις πηγές της. Η πιο γνωστή πηγή στο νησί είναι η πηγή Σάριζα, ενώ άλλες, λιγότερο διάσημες πηγές είναι οι πηγές της Αγίας Ειρήνης και η αλατούχος πικροπηγή της Άρνης.

Οι ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental κάνουν προσιτά πανέμορφα χωριά με συγκλονιστική θέα, όπως οι οικισμοί Άγιος Πέτρος με τον πύργο του 4ου αιώνα π.Χ. και τα ορυχεία χαλκού, Συνέτι με το φαράγγι Διποτάματα, Κόχυλος, Επισκοπειό, Αηδόνια, Μουσιώνας, Άνω Κόρθι, Άνω Απρόβατο, Παλαιόπολη με τον μοναδικό καταρράκτη των Κυκλάδων, τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο, Πιτροφός με πλούσια βλάστηση και το μουσείο ελιάς, Μαίνητες καταπράσινος οικισμός με αιωνόβια δένδρα και βρύσες, Μεσαριά με τα πυργόσπιτα και το Παλαιό Παρθεναγωγείο, πολυχώρο πολιτισμού και εκδηλώσεων, Αλαδινό με το παλιό πέτρινο γεφύρι και το σπήλαιο Φόρος, Χώρα ή Άνδρος με το μεσαιωνικό κάστρο, τον φάρο Τουρλίτη, τα αρχοντικά σπίτια, τα μουσεία (αρχαιολογικό, μοντέρνας τέχνης, ναυτικό, λαογραφίας) και ιδρύματα (Κυδωνιέως, Καΐρειος βιβλιοθήκη), Αποικία με τη πηγή Σάριζα και την ρεματιά Πυθάρα, με οργιώδη βλάστηση και κρυστάλλινα νερά, Κατακαλαίοι με θέα σε ολόκληρο του Αιγαίο που κόβει την ανάσα, Βουρκωτή, Άρνη, Ρέματα, Κατάκοιλο.

Ενοικιαση Αυτοκινητων στην Ανδρο

Χάρη στην υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental, γίνονται εύκολα προσβάσιμα τα γραφικά παραθαλάσσια χωριά και οι μαγικές παραλίες Πέζα, Ζόρκος, Βιτάλι, Βόρη με το ναυάγιο στους βράχους, η μαγευτική Άχλα, Γιάλια, οι παραλίες της Χώρας Νειμποριό και Παραπόρτι, Συνέτι, Της Γριάς Το Πήδημα, Κόρθι, Πλάκα με τα «κονάκια» για τις βάρκες, Αποθήκες, Χαλκολιμιώνας, Παλαιόπολη, Αγία Μαρίνα, Κολώνα και Μπατσί στο ομώνυμο γραφικό χωριό με τη μαγευτική περιοχή Στιβάρι, Χρυσή Άμμος, Άγιος Πέτρος, Φελλός.

Το ταξίδι σας στην Άνδρο, με τη βοήθεια των άνετων μετακινήσεων που σας παρείχαν οι ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental, θα γίνει μια από τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις σας!

Χρήσιμες Πληροφορίες |

Imperial Car Rental Ανδρος

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ανδρος | Πολιτική Ενοικίασης (Όροι και Προϋποθέσεις)Πολιτική Ενοικίασης (Όροι και Προϋποθέσεις) Ανδρος

Ελέγξτε τους όρους και προϋποθέσεις για να μάθετε την πολιτική ενοικίασης

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ανδρος | Εγγύηση Ενοικίασης ΑυτοκινήτουΕγγύηση Ενοικίασης Αυτοκινήτου Ανδρος

Η Εταιρεία μας σας εγγυάται ότι θα έχετε μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου…

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ανδρος | Υπηρεσίες με Επιπλέον ΕπιβαρρύνσειςΥπηρεσίες με Επιπλέον Επιβαρρύνσεις Ανδρος

Η εταιρεία μας εκτός από την πλήρως ανταγωνιστική προσφορά αποφάσισε να παράσχει κάποιες επιπλέον υπηρεσίες

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ανδρος | Περιλαμβάνεται στην προσφορά μαςΠεριλαμβάνεται στην προσφορά μας Ανδρος

Μετά από χρόνια εμπειρίας στην ενοικίαση αυτοκινήτων, έχουμε αποφασίσει να συμπεριλάβουμε στην προσφορά μας για δωρεάν ...

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ανδρος | Συνήθεις ΕρωτήσειςΣυνήθεις Ερωτήσεις Ανδρος

Πόσο χρονών πρέπει να είμαι, είναι μια πιστωτική κάρτα αναγκαίο, κλπ.

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ανδρος | Συμβουλές προς Ενοικιαστές ΑυτοκινήτωνΣυμβουλές προς Ενοικιαστές Αυτοκινήτων Ανδρος

Πριν από την αναχώρηση από τη χώρα σας μην ξεχνάτε το διαβατήριό σας, την ταυτότητά σας ...


SSL Secure Site SSL Secure Site