Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ανδρος

| Ελλάδα | EL EL

Ενοικιαση Αυτοκινητου Ανδρος

Ειδικές Προσφορές (01/01 → 04/06)

Ανδρος Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη

Ανδρος Ενοικιαση Αυτοκινητων

Ανδρος Ενοικιαση Αυτοκινητου

Ανδρος Ενοικιαζομενα Αμαξια

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ανδρος
Large Automatic (E1)
Hyundai I30 Automatic

Ανδρος Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα

Ενοικιαζομενα Αμαξια Ανδρος

Ενοικιαση Αυτοκινητου Ανδρος

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ανδρος
4x4 Jeeps (F1)
Suzuki Jimny (Open Soft Top)

Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη Ανδρος

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ανδρος

Ενοικιαση Αυτοκινητων Ανδρος

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ανδρος Ελλάδα

Η Άνδρος, το βορειότερο νησί των Κυκλάδων, βρίσκεται νοτιοανατολικά της Εύβοιας και συνδέεται με την ηπειρωτική Ελλάδα ακτοπλοϊκώς μέσω της Ραφήνας.

Το κύριο λιμάνι του νησιού είναι το Λιμάνι Γαυρίου, ενώ πολύ κοντά σ’ αυτό βρίσκεται το λιμάνι-μαρίνα στο Μπατσί όπου φθάνουν ιδιωτικά σκάφη. Στα ανατολικά του νησιού υπάρχει το λιμάνι-μαρίνα Άνδρου και το λιμάνι Κορθίου, όπου δένουν ιδιωτικά και αλιευτικά σκάφη.

Η Άνδρος είναι μοναδικό σε φυσικές ομορφιές νησί, με σπουδαίο πολιτισμό και μεγάλο πλεονέκτημα το γεγονός ότι είναι το κοντινότερο στην Αττική νησί των Κυκλάδων.

Παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της Imperial Car Rental από το λιμάνι στο Γαύριο και εξερευνήστε την Άνδρο με άνεση και ασφάλεια.

Το ενοικιαζόμενο όχημα από την Imperial Car Rental θα σας πάει σε όλα τα μέρη αυτού του καταπράσινου νησιού με τις εύφορες κοιλάδες, τους πλούσιους ελαιώνες και αμπελώνες στα βαθμιδωτά άνδηρά του, τους αγρούς και τους κήπους του.

Το όνομα του νησιού προέρχεται από τον στρατηγό Άνδρο του βασιλιά της Κρήτης Ραδάμανθυ, κάτι που αποδεικνύει ότι η Άνδρος διετέλεσε υπό Κρητική κυριαρχία, όπως και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου.

Λόγω της θέσης της, η Άνδρος υπήρξε στρατηγικό σημείο σχεδόν σε όλες τις ιστορικές περιόδους.

Ανασκαφές στο ακρωτήριο Στρόφιλα αποκάλυψαν την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, πυκνά δομημένη προϊστορική πόλη που ανήκει στην τελική Νεολιθική Περίοδο (4.500–3.300π.Χ.), με ψηλά κτήρια και πλήθος βραχογραφιών. Ο οικισμός έχει χαρακτηρισθεί ως ο σημαντικότερος αυτής της περιόδου και ο καλύτερα διατηρημένος στο Αιγαίο.

Λίγο νοτιότερα έχει αποκαλυφθεί ένας από τους καλύτερα σωζόμενους στην Ελλάδα οικισμούς της Γεωμετρικής περιόδου (900-700π.Χ.), ο οικισμός της Ζαγοράς στο Ζαγανάρι.

Ευρήματα από την εποχή του χαλκού υπάρχουν στην περιοχή της Πλάκας (νοτιότερα της Ζαγοράς), καθώς και στην Υψηλή στο Απρόβατο, που είναι επισκέψιμος αρχαιολογικός χώρος.

Κατά την κλασική αρχαιότητα, πρωτεύουσα της Άνδρου ήταν η ευημερούσα Παλαιόπολη, με 50 οικισμούς γύρω της.

Χάρη στην ενοικίαση αυτοκινήτου από την Imperial Car Rental, μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους του νησιού.

Η Άνδρος είναι γνωστή και για τις πηγές της. Η πιο γνωστή πηγή στο νησί είναι η πηγή Σάριζα, ενώ άλλες, λιγότερο διάσημες πηγές είναι οι πηγές της Αγίας Ειρήνης και η αλατούχος πικροπηγή της Άρνης.

Οι ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental κάνουν προσιτά πανέμορφα χωριά με συγκλονιστική θέα, όπως οι οικισμοί Άγιος Πέτρος με τον πύργο του 4ου αιώνα π.Χ. και τα ορυχεία χαλκού, Συνέτι με το φαράγγι Διποτάματα, Κόχυλος, Επισκοπειό, Αηδόνια, Μουσιώνας, Άνω Κόρθι, Άνω Απρόβατο, Παλαιόπολη με τον μοναδικό καταρράκτη των Κυκλάδων, τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο, Πιτροφός με πλούσια βλάστηση και το μουσείο ελιάς, Μαίνητες καταπράσινος οικισμός με αιωνόβια δένδρα και βρύσες, Μεσαριά με τα πυργόσπιτα και το Παλαιό Παρθεναγωγείο, πολυχώρο πολιτισμού και εκδηλώσεων, Αλαδινό με το παλιό πέτρινο γεφύρι και το σπήλαιο Φόρος, Χώρα ή Άνδρος με το μεσαιωνικό κάστρο, τον φάρο Τουρλίτη, τα αρχοντικά σπίτια, τα μουσεία (αρχαιολογικό, μοντέρνας τέχνης, ναυτικό, λαογραφίας) και ιδρύματα (Κυδωνιέως, Καΐρειος βιβλιοθήκη), Αποικία με τη πηγή Σάριζα και την ρεματιά Πυθάρα, με οργιώδη βλάστηση και κρυστάλλινα νερά, Κατακαλαίοι με θέα σε ολόκληρο του Αιγαίο που κόβει την ανάσα, Βουρκωτή, Άρνη, Ρέματα, Κατάκοιλο.

Χάρη στην υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental, γίνονται εύκολα προσβάσιμα τα γραφικά παραθαλάσσια χωριά και οι μαγικές παραλίες Πέζα, Ζόρκος, Βιτάλι, Βόρη με το ναυάγιο στους βράχους, η μαγευτική Άχλα, Γιάλια, οι παραλίες της Χώρας Νειμποριό και Παραπόρτι, Συνέτι, Της Γριάς Το Πήδημα, Κόρθι, Πλάκα με τα «κονάκια» για τις βάρκες, Αποθήκες, Χαλκολιμιώνας, Παλαιόπολη, Αγία Μαρίνα, Κολώνα και Μπατσί στο ομώνυμο γραφικό χωριό με τη μαγευτική περιοχή Στιβάρι, Χρυσή Άμμος, Άγιος Πέτρος, Φελλός.

Το ταξίδι σας στην Άνδρο, με τη βοήθεια των άνετων μετακινήσεων που σας παρείχαν οι ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental, θα γίνει μια από τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις σας!

Περιοχές: Μπατσι, Ανδρος Χωρα, Batsi Marina, Γαυριο, Ανδρος Μαρινα, Γαυριο Λιμανι.
Χρήσιμες Πληροφορίες |

Imperial Car Rental Ανδρος


SSL Secure Site SSL Secure Site